Patricia Haak | Dit schrijf ik
53
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-53,qode-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,paspartu_enabled,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Dit schrijf ik

Januari 2016: een goede start!

Ik heb als ZZP-er al zo ontzettend veel geleerd, ook over mezelf. Ik wil nu regelmatig ook even terugkijken, dus deze keer mijn maand januari 2016!...

Lees meer

Nieuwe website!

Het nieuwe jaar begin ik met een frisse nieuwe site! Een heel nieuw en trendy ontwerp met nieuwe kleuren waar ik erg blij mee ben. Een goede start voor 2016...

Lees meer

Ik hou van appels

Ik kom er rond vooruit: ik ben een Apple-fan. Ik ben niet zo erg dat ik in de rij ga liggen voor de nieuwste iPhone, maar ik hou gewoon van Apple-producten...

Lees meer

Exotische huisstijl voor Yex

Vorige week zijn we live gegaan met de compleet vernieuwde huisstijl van Yex! Nieuwe website, vernieuwd logo, allemaal vernieuwde uitingen, zo leuk! En ik ben er erg trots op, dus dat wilde ik wel even delen...

Lees meer