Dit ben ik

Veelzijdig & Creatief

Ik ben een veelzijdige marcomprofessional met brede vakkennis en -ervaring.

Ik ben sterk in het ontwikkelen van concepten en heb veel ervaring met vormgeven (Indesign en Photoshop) zowel voor online als offline doeleinden.

Mijn allergrootste passie is het maken van mooie en resultaatgerichte websites.

Bedrijf

Op 1 juli 2014 ben ik begonnen als ondernemer. Een droom die uitkwam! Ik richt me vooral op het maken van mooie websites. Ook ontwerp ik brochures, flyers, banners (voor social media bijvoorbeeld), etcetera. Online en offline design dus. Daarnaast kan ik natuurlijk ook de uitvoering voor je regelen. Bijvoorbeeld het regelen van drukwerk, het onderhoud van je website en social mediakanalen, en nog veel meer.

Werk

Naast mijn ondernemerschap ben ik ook nog werkzaam als marketingspecialist bij Yex, een ambitieus handelsbedrijf in exotische groenten en fruit. Yex is lid van de Best Fresh Group, waarvoor ik 2 jaar werkzaam ben geweest. Voor veel van de overige bedrijven van de Best Fresh Group onderhoud ik de websites als zzp-er.

Privé

Ik ben getrouwd met Ralf, moeder van Kris en woon in Delft. Ik ben verslingerd aan MarCom, Photoshop (en Indesign) en mijn iPhone (en eigenlijk alles van Apple). Ik ben verslaafd aan mijn E-reader, ik heb een lichte reclame-afwijking en ik ben gek op lekker (gezond en soms ook ongezond) eten.

Dit is mijn werk

Projecten waar ik trots op ben en mijn klanten blij mee zijn.