Dit doe ik |
59
page-template-default,page,page-id-59,cookies-not-set,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,paspartu_enabled,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
 

Dit doe ik

Concept &

Creatie.

Ik hou ervan om samen met jou interessante ideeën te ontwikkelen. Ik ben sterk in het bedenken van concepten en heb veel ervaring met vormgeven. Ik begrijp snel wat voor jou belangrijk is.

Web &

Design.

Ik richt me vooral op het maken van mooie en resultaatgerichte websites. Ook ontwerp ik brochures, flyers, banners (voor social media bijvoorbeeld), etcetera. Online en offline design dus. Alles waar jij blij van wordt.

Onderhoud &

Uitvoering.

Daarnaast kan ik natuurlijk ook het onderhoud en de uitvoering voor je doen. Bijvoorbeeld het onderhoud van je website en social mediakanalen, het regelen van drukwerk, het briefen van fotograaf en tekstschrijver en nog veel meer.

Meer weten?