Exotische huisstijl voor Yex |
50844
post-template-default,single,single-post,postid-50844,single-format-standard,cookies-not-set,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,paspartu_enabled,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
 

Exotische huisstijl voor Yex

Exotische huisstijl voor Yex

Vorige week zijn we live gegaan met de compleet vernieuwde huisstijl van Yex! Nieuwe website, vernieuwd logo, allemaal vernieuwde uitingen, zo leuk! En ik ben er erg trots op, dus dat wilde ik wel even delen!

Naast mijn ZZP-erschap werk ik ook twee dagen per week bij Yex, specialist in exotische groente- en fruitsoorten. De oude huisstijl paste niet bij de uitstraling van de kleurrijke producten en de medewerkers hadden er niets mee. Aan mij de uitdaging om een huisstijl te ontwerpen die past bij het exotische en tropische gevoel van de producten en die aansluit bij de passie van Yex. En aan de reacties van de medewerkers en relaties te merken, is dat prima gelukt.

Ik ben begonnen met het maken van moodboards met verschillende sferen en stijlen. Het was al gauw duidelijk dat de exotische en tropische stijl van dit moodboard verreweg de voorkeur had.

moodboard_yex

Vanuit het moodboard ben ik de verschillende middelen gaan uitwerken. Met als belangrijkste doel het vernieuwen van de website.

website_yex
Als introductie bij alle medewerkers hebben we telefoonhoesjes in stijl laten maken. En om het te vieren met alle medewerkers ook bijpassend gebak!

yex_gsm-taart
Intern is iedereen heel blij met de nieuwe stijl, het past veel beter bij Yex! Extern krijgen we ook veel leuke reacties. Met deze nieuwe stijl kan Yex verder bouwen aan haar doel: Let’s make exotics natural

No Comments

Post a Comment

1 + 3 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.