Januari 2016: een goede start! |
50862
post-template-default,single,single-post,postid-50862,single-format-standard,cookies-not-set,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,paspartu_enabled,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
 

Januari 2016: een goede start!

Januari 2016: een goede start!

Ik ben nu anderhalf jaar ZZP-er en het ondernemerschap is één grote leercurve. Ik heb zo ontzettend veel geleerd, ook over mezelf. Ik wil nu regelmatig ook even terugkijken op alle mooie dingen die ik beleef, doe en maak. Zodat ik niet vergeet om ook trots te zijn!

Januari was een hectische maand. In plaats van rustig een begin maken met het nieuwe jaar na de feestdagen, ging het meteen los.  Ik neem een aantal maanden wat werkzaamheden over van de dames van Fly Marketing, die tegelijkertijd met zwangerschapsverlof gingen. De komende tijd neem ik de Facebook-posts en nieuwsbrieven van een Poeldijks restaurant voor mijn rekening en doe ik naast het bouwen van een nieuwe website voor een verpakkingsbedrijf ook de projectbegeleiding.

Daarnaast staat januari in de AGF-branche traditioneel in het teken van de belangrijkste beurs van het jaar: de Fruit Logistica in Berlijn. En ja hoor, één voor één kwamen de bedrijven in het Westland aankloppen: voor het ontwerp van beurswanden en panelen, een folder met de facts van het afgelopen jaar erin, uitnodigingen voor een diner en een prachtig foto-album voor de beurs. Dat was dus even aanpoten om het allemaal op tijd bij de drukker te krijgen! Maar het is weer gelukt en het zag er allemaal prima uit, klanten tevreden en ik dus ook!

Het allerleukste van deze maand was toch wel dat ik twee heel erg leuke nieuwe klanten erbij heb gekregen. Ik kan nog niet verklappen hoe of wat, maar ik ben er erg blij mee. Vooral omdat ze mij zelf benaderden, en dat is natuurlijk altijd leuk.

Als het zo doorgaat, wordt het een druk, maar prachtig jaar. Ik heb er zin in!

No Comments

Post a Comment

5 + 1 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.