Nieuwe website! |
50821
post-template-default,single,single-post,postid-50821,single-format-standard,cookies-not-set,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,paspartu_enabled,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
 

Nieuwe website!

Nieuwe website!

Het nieuwe jaar begin ik met een frisse nieuwe site! Een heel nieuw en trendy ontwerp met nieuwe kleuren waar ik erg blij mee ben. Een goede start voor 2016!
Op 1 juli 2014 ben ik gestart als ondernemer. Een spannend avontuur waar ik heel veel zin in had. Voor de start heb ik natuurlijk snel een website in elkaar gezet. Omdat ik me met name richt op web en design, moet mijn website natuurlijk mijn visitekaartje zijn. Eigenlijk was ik er niet helemaal blij mee. Toch heb ik er de afgelopen anderhalf jaar heel weinig aan gedaan. Het cliché dat je klanten voor gaan, is overduidelijk opgegaan voor mij. Ik heb het zo druk gehad dat mijn eigen website er totaal bij ingeschoten is. Maar vlak voor de kerstvakantie zag ik toch kans om me er weer eens op te storten.
Websites maken doe ik al jaren, het grappige is wel dat als het om mijn eigen website gaat, het nog een lastige klus is. Als het om jezelf gaat, is het nog knap moeilijk om objectief te blijven. Waar ik voor anderen moeiteloos de kern zie, snel een ontwerp heb en de bouw moeiteloos loopt, is dat bij mijn eigen website wel even een bevalling geweest. Toch kwam de inspiratie ineens en heb ik nu weer een up-to-date website die ook net een tikje anders is dan anderen (en daar houd ik van).

Mijn website is gemaakt in WordPress, een open source websysteem dat ik al jaren gebruik. Het design is gebaseerd op een gekochte template, maar helemaal op maat gemaakt voor mezelf. En dat kan ik natuurlijk ook voor jou!

Dat mijn nieuwe website nu live is, betekent natuurlijk niet dat ze al af is. De komende tijd zal ik er zeker nog aan blijven schaven en uitbreiden, maar dat hoort ook bij een website. Een website is eigenlijk nooit af en moet ook dynamisch blijven. Op die manier kun je je bezoekers steeds weer verrassen en hebben ze ook een reden om terug te komen. En zoals ik daar mijn best voor doe voor mijn klanten, zal ik dat voor mezelf ook moeten blijven doen.

No Comments

Post a Comment

8 + 9 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.